Post by platidozadloy on Mar 6, 2022 5:49:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Angela ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Angela IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać kryształy generatora kodu ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Angela 2022 version ▞▞▞
NA PEWNO GRA SPOKO
Jedyny powód, dla którego pobrałem tę grę tylko dlatego, że myślałem, że gra, ale sprawię, że będzie nawiedzony, zamiast tego była tylko rozrywką, z tego musisz wpisać (nie dzwoń do Talking Angela o 3 nad ranem) I jest ich wiele, więc pobierz YouTube, jeśli nie masz tego.
Ta gra jest fajna, ale chodzi o to, że nie widzę w jej oczach żadnego mężczyzny ani kamery. Nie sądzę, że to przerażające. Nie wierz w fałszywe plotki.
My Talking Angela pieniądze i Diamenty wolny - SUPERWINN
마이토킹안젤라 (My Talking Angela) 캐주얼 게임 wlig
Bardzo lubię tę grę, gdy miałam 4 lata! Gram w to do poziomu 50+, ale mój stary tablet jest zepsuty! Co jest smutne i gram w to przez 5 lat i trochę mi za tym tęsknię, więc gram ponownie! Myślę, że plotki o aparacie nie są prawdziwe. . . prawdopodobnie to fałszywe, już w to nie wierzę
Ogólnie po akrylam palcem kamerkę pobiłam ja troszkę i patrzyła się na ten robiłam skrina nic nie komentowałam ale robiłam to przy makijażu więc nie wiem ale nie polecam .NIE INSTALUJCIE TEJ GRY TO ZLO WCIELONE!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
MojaAngela
Za dużo reklam, poziomy za wolno idą, za szybko się męczy jak gram w gry no iiii wszystko jest za drogie ⭐⭐
Dobrze. :L
Ta gra jest fajna♥️♥️
Kiedy mówi dostęp, ale tak naprawdę to Lee jest prześladowcą, za którym widziałem, że nie kłamię, to nie kłamie, bo po prostu oglądałem i rzuciłem to głupie mistrza i odszedłem mistrza Lizzie, po prostu zobaczyła to tak, jakbym słuchał do niej bo słyszałem co właśnie powiedziała to było jak pokój za nią nie kłamię widziałem coś jak Roma więc musisz mnie posłuchać DJ
Gra mega tylko jak byłam w tańcach w jakaś reklama mi wyskoczyła i jak byłam na wystempie w ale ten wystemp był u anczeli www, jak tańczył, aby zatrzymać się w czarnym kfatraty ale potem było ok ale ot tego czasu boję się a anczele graci jest
Możesz awansować, dostosowywać i nakładać makijaż
Gra jest ogólnie rzecz biorąc, ale reklama nie ma dużo. W przypadku braku opinii było coś, co Angela ma aparaturę w oczach, gdy teraz nie wiem i działa. Ale wolę My Talking Angela 2. Przez dałem 5 i pół ale nie dała się dać 4⭐.
może być problem, dlaczego wszyscy nawet nie grali w tę grę, bo coś jest nie tak z oczami… po wydaniu My Angela 2 jest na początku najlepsza, ale wszyscy zapomnieliśmy o Angeli 1
Naprawiono crasehs, zastąpiono je reklamami. Dziękuję. Nie chciałem grać w twoją grę, chciałem obejrzeć kilka reklam (bez sarkazmu).
Tak bardzo kocham tę grę i nie potrafię wyjaśnić dlaczego, ponieważ jestem w niej zakochany ❤️❤️❤️ tak trzymaj 👍
Początkowo, gdy Angela była w wózku, mówiła umrzyj, umrzyj, albo dada
Gra fajna ale ja o 2:00 nie spałam a w to grałam. Nie wierzyłam, że ma KAMERY W OCZACH i teraz wiem, że to prawda
Maj rozmawia z angela na pocztę z grą w jej oku siedzi ktoś
Ale jest kamerka mojom kolerzanke pytała gdzie mieszka.
Ona robi zdjęcia!!!!
Ściągnij My Talking Angela vs My Talking Angela 2 - Mp3 ...
Te aplikacje są od hakerów lol
Cóż, naprawdę chciałem, żeby to było zabawne, ale tak nie jest. Po pierwsze jest tak mniej mini gier, po drugie przedmioty w szafie są drogie, a gra jest trochę nudna, powinna być ekscytująca dla ludzi, którzy w nią grają, Po trzecie naklejki są, niektóre są bardzo drogie, a kiedy je kupiłem następnego dnia, były zamknięte, tak samo z makijażem. Najlepszą częścią tej gry jest tylko taniec. Potrzebna jest poprawa, napraw to dla wszystkich, którzy grają ta gra.
( Po prostu to zignoruj ;-; ) Trochę mi się to nie podoba, bo przede wszystkim grałem w My Talking Angela i kiedy po raz pierwszy usłyszałem, jak mówi umrzyj, umrzyj, czy da da? Możesz zobaczyć mężczyznę w jej oku Bawiłem się z innymi osobami rozmawiając z Tomem Ginger miał mężczyznę z mikrofonem w oku, ludzie narzekają na to
Ogólnie gra fajna , ale ma kamerki w oczach a o 3:00 w nocy ma czerwone oczy.
Tom kocha Angelę dla Androida. Pobierz Talking Tom Loves ...
To jest przerażające!! dobrze wiesz, że o tej grze krążyły plotki i ludzie mówili, że w jej oczach są ludzie, ale w sekcji charakteryzacji po raz pierwszy wydała jakieś okropne odgłosy, jak smok czy coś, a kiedy zapytałem ją o to, ja po prostu pokręciła głową jako nie. Więc myślę, że to się zmieniło, ale jest kilka przerażających części i możesz grać w tę grę, ale mówię ci, że to jest przerażające.
Szkoda, że ten głupi kot nie umiera gdy się go bije!!! W jednym miejscu!!! Uwaga Uwaga polecam... 🥺🥺🥺 A, w wykonaniu jak wierzycie w to, że Angela o 3.00 w nocy ma czerwone oczy, do wejdźcie w Google i wpiszcie juniorski. Widać jak straszne są ich oczy (tych postaci), czyli czerwone i jakie są straszne właśnie o 3.00 w nocy!!!
Mr Bean - Special Delivery Dažādas spēles eti
Ta gra jest fajna, ale się starzeje, gdy się zestarzeje, ta gra zaczyna się nudzić, bo nic nie możemy zrobić, i jest sztuczka, aby pominąć czas snu, przejdź do ustawień i zmień czas, ale powinieneś upewnić się, że angela powinna być w łóżku kiedy zacząłem używać tej sztuczki, bardzo się nudzę, więc w razie potrzeby możesz spróbować tego, ale to taka nudna gra.
Gracze 2019 - nowy raport o rynku gier mobilnych w Polsce
My Talking Angela Santai jpc
My Talking Angela to ostatnimi czasy bardzo popularna aplikacja na telefon z systemem Android oraz ...