Post by platidozadloy on Mar 6, 2022 5:46:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ издръжливост на генератора на кодове ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
Ужасно потребителско изживяване. Играта абсолютно не възстановява покупките и отне почти седмица на техническата поддръжка, за да ми даде възпроизвеждане без реклами последния път, когато нулирах телефона си. Няма да скача отново през обръчи. Освен това напоследък често се заключва. Приключих с тази игра.
В началото беше супер лесно, всъщност аз се оплаках на разработчика, че играта е твърде лесна. Но сега, когато съм почти до 400, ниво, което е о, стана значително по-трудно. И аз се наслаждавам на играта. Въпреки това бих искал да получавам повече бомби и огнени топки по-често, отколкото сега
Имах проблеми със загуба на монети и изстрели след актуализации. Но се свърза с Ilyon и те възстановяват монетите всеки път. Казаха, че никой друг не е имал проблема. Знам, че това НЕ е вярно. Също така голямо главоболие да продължите да губите удари, за които знаете, че имате. Рекламите отнемат твърде много време. В очакване на нови нива, защото играта спира на ниво 4700. Жалко, че станаха алчни и съсипаха страхотна игра. Твърде много проблеми сега. АКТУАЛИЗАЦИЯ: Най-накрая Ilyon възстанови изгубените ми монети. На последното ниво, така че все още не мога да ги използвам.
Пристрастяваща. Трудно е да се направи разлика между зеленото и синьото през повечето време, особено за стари очи (78 години).
Тази проклета реклама на PANTAYA подлудява мен и приятелите ми. Принуждава ви да гледате снимка за повече от 30 секунди, след това още 5 или 6 секунди, за да се върнете към играта. Смешно 😡. Имахме един вид турнир между 6 приятели и тази реклама ни накара да се откажем. Разбирам причините за рекламите и нямам нищо против тях, стига да не са толкова скучни и изключително дълги като тази. Не ви позволява да го плъзнете, ако искате да продължите да играете, трябва да погледнете тази неподвижна снимка. Помощ моля
Нов съм в тази игра. Намирам го за предизвикателно, но забавно. Надявам се, че мога да кажа това след известно време. Не открих никакви проблеми, но все още съм нов.😜
изключително много реклами
Актуализирах приложението преди няколко дни и сега състезателните „състезания“ с други играчи изчезнаха и продължавам да се връщам на нивото, на което играх, когато актуализирах приложението. Преминах през поне 12 допълнителни нива, но след като затворя приложението, то не запазва напредъка ми. Опитах да деинсталирам/преинсталирам, но без резултат. Наистина яд!
Хубава игра
Новата актуализация е гадна, няма да зареди възможността ви за допълнителни снимки. Може в крайна сметка да изтриете сега. Твърде много реклами, само някои можете да изключите звука. не играйте това без слушалки, ако не искате да бъдете забелязани. замръзва при безплатни възпроизвеждания ПРЕЗ ВСЯКО ВРЕМЕ!
Bubble Shooter Опуштене wcp
Има разлика между предизвикателно и невъзможно без пълно изчерпване на всичките ви инструменти. Дори тогава става невъзможно да се премине ниво, така че играта да приключи. Също така ужасна игра с бъги с ниско качество. Може би добре за хора, които не се интересуват от предизвикателни игри. Бавният, целеви инструмент е безполезен и неточен. Не си губете времето с тази игра.
Играя тази игра от около 2 месеца. Трябва да стигнете до $200, за да изтеглите пари. Проблемът е, че ви позволява да получите само $199,94, след което няма да ви позволи да стигнете до необходимата сума за теглене!! Това е релаксираща игра
Живея в тази игра и я играя от години! Единственият проблем е... Надстроих до ново устройство и трябваше да започна от нулата 😭 Бях над ниво 3k и сега започнах отначало. Би било хубаво, ако напредъкът може да бъде запазен чрез влизане или нещо подобно
Това приложение е наистина забавно за игра, но след като преминах около 90-те, не можах да получа повече безплатни снимки.
Не винаги получавате пакети, за които плащате. Опитах се да се свържа, защото два пъти не получих пакети, за които съм платил (един 11,99, а другият 1,99) и когато пиша имейл, пише постоянен неуспех, така че ако са ми взели парите и не ми дадат пакети колко други хора и те грабват? не съм с тях. Това се е случвало преди и най-накрая го оправиха, но никога повече. Загуба на време и пари за нива, невъзможни за победа.
Толкова се забавлявах с тази игра с състезанията и състезанието с други играчи - но конкуренцията изчезна внезапно по време на игра. Непрекъснато получавам известия, че приключва, но не мога да завърша 😭
1й .
Без звезди. Ако играенето на игри е стигнало до това, те вече не могат да се наричат игри. Плащането да продължи? Реклами след всеки рунд и трябва да изчакате да се появи X, преди да можете да се върнете към играта си. Гледайте как расте тревата. по-забавно е.
Наслаждавам се на тази игра, но вие не печелите много монети и трябва да похарчите много, за да получите само 5 балона, за да може би завършите нивото...това става разочароващо
ПРОЧЕТЕТЕ РЕВЕНТАТА!!!!!!!!Имам стара версия, инсталирана на таблет, който не е свързан с ниво 1800. Имам инсталиран нов телефон, не мога да премина ниво 200, защото нивата са проектирани, а не произволно генерирани, за да бъдат невъзможни за решаване без да се изразходват $. Той принуждава рекламите да се спускат в гърлото ви на всеки 30 секунди, рекламите не се затварят, когато натиснете x, те се опитват да се инсталират сами. ОТГОВОРИТЕ НА ТЕЗИ ПРОМЕНИ СА НАПИСАНИ КОРПОРАТИВНИ ОТГОВОРИ.
Игра за глупаци
Добре, но когато стигне до по-трудната област, играта умишлено дава грешни цветове многократно и прави невъзможно напредването. Освен това се срива на определени нива
trop genial le jeu, cela repose bien.
Забавна игра за прекарване на времето. За да извършите изстрела, първо трябва да се прицелите и след това да отстраните пръста си от екрана.Понякога това може да бъде разочароващо, след като се насочите към целевото си място, само за да го пропуснете, когато махнете пръста си. В противен случай това е забавно разсейване.
Това е забавна игра. Понякога не мога да спра да играя, а друг път не играя няколко дни, защото това ме спира да спечеля, когато трябва и това продължава вечно. Тогава си мисля да го сваля от телефона си.
Много забавно е да играеш
ужас
Готина игра. Уморен съм от рекламата на Zoes Kitchen след всяка игра. Реклами от ниво 20 и 20 вече. Деинсталиране. Един ден вие хората ще разберете..... хората са уморени от постоянни реклами, особено една и съща отново и отново и тя говори силно. В отговор на вашия отговор... Всички игри, които играя, са безплатни за игра. Някои не ви хвърлят реклами в лицето след всяка игра. Сега играя такъв, който има реклама след всеки 5 игри и това е поносимо. И те нямат звук и имат разнообразие.
Прилична графика, рекламите не са зашеметяващи. Нивата са или невероятно лесни, или невъзможни за получаване на 3 звезди. Единствената средна позиция са нивата, които трябва да са наистина лесни, но не са, защото играта отказва да ви даде цветните мехурчета, които трябва да спечелите. Ще бъдете заседнали, опитвайки се да стигнете до зелена линия и играта ще ви даде 15 мехурчета в редица други цветове. Толкова разочароващо.
Много забавление на всяко ниво. Постоянно нарастващо предизвикателство, докато всяко ниво се превръща в следващото. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: МНОГО ПРИВЪСТЯВАЩА!
забавно, когато работи, замръзва твърде често или се изключва напълно. Изглежда, че работи по-добре след повторното изтегляне, само веднъж ми замръзна.
Gf
Повечето грешки изглеждат отстранени, но имах такъв, при който имах един балон, висящ от слузеста топка и остана само един изстрел. Застрелях слузевата топка, която трябваше да изпусне и двата балона и да спечели нивото, но това го отчете като загуба.
Единственото ми оплакване са рекламите. Повечето от тях са толкова дълги. 30 секунди, за да гледате рекламата, след това 2-5 секунди, за да се появи X. Иначе съм доста обсебена.
Обичах тази игра, имах я от години. Днес започнаха да имат реклами на Тръмп. Игрите са първото място, където очаквам да бъда освободен от политиката. Това е мястото, където отиваме, за да оставим умовете си да се отпуснат от стреса на деня. Много разочарован. Деинсталирах играта. Ако можех да дам 0 звезди щях.
Твърде много замръзвания на ниво 169, харесва ми играта, но ако копаете, дайте повече бомби, по-малко замръзвания тогава, без значение колко реклами гледате, все още ГУБИТЕ!
ios версията е много по-добра. тази версия прекарва повече време в преправяне на нива, тъй като цветовете на топката никога не изглеждат такива, от които играчът се нуждае.За да се изясни, тъй като отговорът е консервиран и общ. Имаше моменти в тази игра, че между 10 до 20 от топките са цвят, който не мога да използвам. За Exap6 играта дава червени и сини топки. Но имате нужда от зелено или жълто, за да изчистите и стигнете до червените топки. Android версия на тази игра, която непрекъснато изтичате от топки и трябва да удължите или повторите. На iOS ver рядко
Обичам да играя, докато чакам срещи или у дома, когато искам да упражнявам мозъка си в стратегия, последователност и съвпадение на местата. Това е ЗАБАВНО, релаксиращо и е добро умствено упражнение за застаряващ мозък като моя.
Въпреки че е пристрастяваща игра, забелязах няколко рунда, които е математически невъзможно да спечелите, освен ако не използвате "помощите" (т.е. допълнителните монети за добавяне на допълнителни изстрели или бонус бомби/лазери с огнена топка). Много от тези рундове трябва да бъдат преразгледани, за да се гарантира, че броят на наличните удари е достатъчен за спечелване на играта без използване на помощни средства, ако някой реши да приеме предизвикателството да спечели всеки рунд по такъв начин.
Избягвайте програмните игри. Игрите, замръзнали и неизправност и технологична поддръжка не правят нищо. Имах една или и двете от тези съвпадения неизправност, щанд и замръзване, защото резултатът ми е по-нисък и загубих. Подадох билет за докладване на бъг и Зак и Кристиан не направи нищо. Промишлените игри, които можете да гледате повторения. По време на преиграването съм сигурен, че те могат да видят къде са неизправности, но няма да възстановят парите ми. Избягвайте Pro Games, придържайте се към практическите игри, които не замръзват. Pro Games замръзва
добре игра с много реклами, което обаче разбрах. сега ми казва, че нямам интернет връзка, когато имам солиден мрежов сигнал. моля поправете
Metal Wings: Elite Force Akcja jmn