Post by platidozadloy on Mar 6, 2022 5:43:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow Empire: Rome ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow Empire: Rome IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar səhv sikkələr ▞▞▞
▞▞▞ Grow Empire: Rome 2022 version ▞▞▞
Marketinq bu oyunu ələ keçirdi. Əvvəllər gözəl oyununuz var idi, lakin sonra kimsə oyunçuları MƏCBURLA ödəməyə məcbur etməyin yollarını düşünərək müdiri heyran etmək istədi. Reklamlara baxmağa ehtiyac da artdı. Fikrimcə, Google tətbiqi oyunları oyun konsolu oyununun qiyməti ilə müqayisə oluna bilməlidir.
Mən əvvəllər oxşar oyunu oynamışam, onun (bir az) daha yaxşı qrafikası və daha çox f2p dostu var. Darıxıb təqaüdə çıxmazdan əvvəl həmin oyunda 700+ish səviyyəsinə çatdım. Bu bir? Yalnız səviyyə 19 və mən artıq təqaüdə çıxmağı düşünürəm. Çox zəhlətökən, digər oyundan daha çətin görünür və mən həqiqətən kart sisteminə nifrət edirəm (bir döyüş həvəskarı üçün onlar bir qədər bahadır, sizcə?) Google Play Nailiyyətlərim var, mənim yeganə səbəbim' hələ də onu silməyin.
gözəl
Bu oyunu çox bəyənirəm qrafikası yaxşıdır və siz qoşunlarınızı təkmilləşdirə bilərsiniz ki, digər ağır səviyyələri məğlub edə biləsiniz və mən bunu 5/5 qiymətləndirirəm, bəyənirəm
Əyləncəli və sadə oyun. Oynamaq asandır və çox uşaq dostudur
Bele dana
Çox yaxşı
Bilmirəm niyə səhərəcən getdiyim zaman irəliləyişimi itirdim
Əla oyun super addicting və əyləncə çox etmək və asan və çətin deyil
Oyunu bəyənirəm, amma hələ də böyük potensiala malikdir, ümid edirəm ki, inkişaf etdiricilər onun üzərində işləməyə davam edəcəklər
Səpp 👍🏻👍🏻
Təxminən 80% xəritə tamamlanan oyun, çoxlu real dünya pulu xərcləmədən çətinləşir. Bağışlayın, bunu etmək istəmirəm. Gündəlik missiyalarla eyni əyləncəli bir qaçış idi, lakin artıq təsadüfi bir oyun deyil.
Grow Empire: Rome Stratēģiskās spēles urd
Hansı oyun hansını kopyalayıb? Döyüşçülərin oyunu və bu oyun çox oxşardır. Hər ikisinin oxşar görünməsinə baxmayaraq, onlardan zövq alacağımı düşündüm. Bu oyunun "realizmi" ilə yanaşı, Game of Warriors-un "cizgi filmi" qrafikası ilə yanaşı, onlar 95% dublikatdır. Kimsə izah edə bilərmi?
стратегии с читами на андроид
Hamar performans, əla oyun indiyə qədər onun hara getdiyini görək və sonra təşəkkür edirəm.
Oyunun konsepsiyası yaxşıdır, lakin oyun oynamaq üçün ödənişli olduğu sadə fakt onu məhv edir. Şübhəsiz ki, pulsuzdur, lakin siz üyütmək, üyütmək və üyütmək və çox yavaş irəliləyiş əldə etmək istəmirsinizsə, davam edin və pulsuz oynayın və məyusluq və qıcıqlanma ilə üzləşin və sadəcə onu silin, çünki vaxt itkisidir.
İndiyə qədər pis deyil, 5 ulduzdan 3-ü olduqca erkən qiymətləndirməyi xahiş etdim. Oyunun necə olacağına əmin deyiləm, hələ ki, yenidir. Bu günə qədər oynamaq və təkmilləşdirmək asandır. (Cavab verin) Oyunda çoxlu müxtəlif işlər var. Taşlama sizə lazım olan qızılı gətirəcək, lakin Xəritədə və ya normal ərazidə çətin bir yerə çatsanız, bir növ ilişib qalacaqsınız. Qoşunlar üçün təkmilləşdirmələr asanlıqla toplamaq üçün çox yüksəkdir ki, uzun müddət ilişib qala biləsiniz. Mən sözdə ilişməmişəm, ancaq bir neçə gün qızıl toplamaq üçün daxil olacağam
Bu əyləncəlidir, amma mənim maksimum səviyyəli qoşunlarım olduqda onlar hələ də o sarı oğlanları məğlub edə bilmirlər, bunun üçün iki dəfə birlik lazımdır, amma burada ikiqat qoşun kimi müharibə variantı yoxdur və siz müharibəyə gedirsiniz və daha çox qoşununuz olacaq, xahiş edirəm düzəldin və əlavə edin
Öıı
Oyun əladır, lakin kənd yaratmaq qabiliyyətini əlavə etməlisiniz
세계 아틀라스 및 세계지도 MxGeo 교육 jcuh
oyun pis oynamaq olar
Çox pisdi
Mən buna 4/5 verərdim, amma kartların birdəfəlik istifadə olunmasına və bunun heç bir şəkildə izah edilməməsinə nifrət edirəm. Başlanğıcda bütün qiymətli daşlarımı kartlara tökdüm, çünki onların hər bir işğalda istifadə oluna biləcəyini düşündüm, amma sonra bildim ki, əgər onları bir dəfə istifadə etsəniz, onlar yox olacaq...
Ev iste
Grow Empire: Rome Strategi liop
Grow Empire: Rome Παιχνίδια στρατηγικής ksc
Yukleyirem indi
Bu oyun bir dəfə onu asıb, çox asılılıq yaradır
Bu, çox sadə, lakin əyləncəli bir oyundur 3/5
Iyi
Əla oyundu bəyəndim 4 ulduz niyə verdiyimi soruşmayın..
Bilədim
Grow Empire: Rome Παιχνίδια στρατηγικής ksc
Find helpful customer reviews and review ratings for Grow Empire: Rome at Amazon.com. Read honest and unbiased product reviews from our users.
Redaktə: Birliklər əvvəlcə çağırıldıqda stasionar bölmələrdə ilişib qalırlar. Qoşunlar üçün saxlama seçimi yoxdur, rəqib yoxdursa, sadəcə irəli-geri qaçırlar. Bankın maksimal tutumu və saatda ödəniş ilk 10 dəqiqə ərzində oyunu oynadıqdan sonra əsas etibarilə faydasızdır. Yenidən redaktə edin: Mən indicə mənimlə eyni problemi yaşayan birinə cavab gördüm ki, mənşəli qoşunlar döyüşləri bloklayır, siz edə bilərsiniz. t strategiyanı oyuna qoyub sonra deyin ki, strategiya əvvəlcə zəif qoşunlarımı göndərməkdir?
Yaxşı amma əyləncəli oyun üçün təşəkkür edirəm
Yükləyin, çünki bu, çox əyləncəlidir və vaxt itkisi deyil
Bu, həqiqətən əla oyundur, onların həmişə edəcəyi bir şey var, lakin hər şey çox bahadır
Grow Empire: Rome Strategi liop
Çox hissəsi üçün əyləncəli oyun! Bununla belə, oflayn olan passiv gəlir sistemi pozulmuş və uyğunsuzdur. Bəzən qızıl alacaqsan və almayacaqsan. Cəmi 10 dəqiqə davam edən və hər saatdan bir ortaya çıxan eyni "xüsusi məhdud təklif" axmaq və bezdiricidir.
sadəcə Roma imperiyası
Əla oyundur mən onu çox araşdırmamışam amma bir müddət oynayırdım və 15 dəqiqədən sonra darıxdırıcı oldu çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooqlar çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooox darıxdırıcı oldu.Bəlkə bir az daha ucuz vahid təkmilləşdirmələri əlavə edə bilərsiniz pls
Grow Empire: Rome - Home | Facebook
Grow Empire: Rome v1.11.6 MOD APK (Unlimited Coins/Gems)
Düşünərdiniz ki, 400 dalğadan sonra hər 10-cu dalğada 5-dən çox daş əldə edəcəksiniz, əks halda oyunu məğlub etmək üçün lazım olduğunu düşündüyüm son qəhrəmanları əldə etmək mümkün olmayacaq.
Grow Empire: Rome v1.8.0 Мод APK. Games Station. Игра / Strategy. 3.7. Версия: 1.8.0. Android
Pis oyundu dəstəkləmirəm
Oynamağa başladıqdan sonra çox əyləncəli və asılılıq yaradır, lakin bəzi avadanlıqların səviyyəsini yüksəltmək üçün vaxt və pul tələb olunur.
yaxşıdı
Gözəl oyun
Видео | ВКонтакте
Yaxşı oyun, lakin daha yüksək səviyyədə olanda sikkələr əldə etmək üçün bir az vaxt lazımdır. Bu yaxşı oyundan başqa.
Awsome mən mütləq boş vaxtımda bunu oynayardım
Bu, darıxdığım zaman oynadığım bir eniş oyunudur