Post by platidozadloy on Mar 6, 2022 5:36:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Doors: Paradox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Doors: Paradox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код нескінченні точки ▞▞▞
▞▞▞ Doors: Paradox 2022 version ▞▞▞
Люблю цю гру, тому що вона дивовижна, наскільки вона інтерактивна. Кожен раз, коли ти намагаєшся розгадати головоломку, ти не знаєш, що станеться ✌️😉
Графіка та анімація чудові! У гру легко грати.
Дуже цікава розумова вправа!
Весело! Оголошення waaaaay toooooooo loooooooooooong - але все одно ... весело!
Люблю цю гру. Усі ігри Doors чудові. Хотілося б більше рівнів
Люблю це люблю це люблю! Хотілося б, щоб вони були довшими. Я переміг усі 3 ігри за пару тижнів. Де частина IV??? Нетерпляче чекаю....
Ці дверні ігри дуже хороші у цікавий та розслабляючий спосіб, тому лайк вгору плюс це допомагає зменшити мій посттравматичний стресовий стрес
Отже, ви намагаєтеся сказати мені, що я встановив його, щоб грати в нього протягом 10 хвилин, щоб ви могли попросити у мене грошей, щоб відтворити решту?! 🤔🤔🤔🤨🤨 Видалено
нудно
Це, без сумніву, гра, в яку можна грати. Працює добре, виглядає пристойно, розумні головоломки, як і обіцяли.Я грав кілька рівнів першої частини, але мене відрізали, як ноги п’яного помічника фокусника. Я, можливо, іду на кінцівку, але я майже впевнений, що розробники хочуть трохи мулу. Деякі зелені гроші. Кілька чистих пилок. Пара кишенькових молюсків. Але, подумав я, вони роблять рекламу між кожним рівнем. Це здається капіталістичним, розумієте? Виберіть дохідну смугу, чи не так? Але, можливо, ви отримаєте версію без реклами?
Не дуже цікаві головоломки. Можливо, для дітей нормально.
Слава розробникам цієї гри. Одна з найкращих ігор 2021 року. Чудова графіка. Заслуговує на 5 зірок.
Це дасть вам лише 8 дверей
Чудова гра. Вибачте, що так коротко. Чудова графіка.
Мені подобається ця гра, без реклами, яка заважає, як у багатьох інших. Я вважаю це складним, але не засмучуючим. Це змушує мене захоплюватися і хотіти більше! Продовжуй гарно працювати! Зробіть ще, будь ласка!!!!!
Чудова графіка та проста гра!
Погані головоломки. Це лише кілька рівнів, щоб спробувати, тоді ви платите, якщо хочете більше 4,99 за 16, можливо, вгадати додаткові без реклами або те, що ви можете зробити, щоб не платити, доведеться заплатити. Я не впевнений, чи рекомендую спробувати, залежить від якщо ви любите кинути гру без реальних грошей або хочете більше 8 рівнів, не впевнений, що це варто завантажувати!!
приємно
Коли я побачив це "продовження", то відразу завантажив!! Це чудове продовження гри. Мені дуже сподобалися ПЕРША і ДРУГА частини, і я дуже ввійшов у цю. Сподіваюся, ви продовжите цю гру.
Красива, унікальна, складна та НЕ ПОВНА, ЯКЩО ОГОЛОШЕННЯ.
Зрозуміло, грали лише на двох рівнях, доки це не закінчиться потоковим потоком додань і не потрібно платити, щоб дістатися куди завгодно, це буде чудово.
Перші 3 рівні досить легкі. Але я хочу, щоб мої ігри були такими, коли я хочу розслабитися, вбити час і просто насолоджуватися тим, як розумно я себе почуваю! Хороша графіка.
Люблю ці головоломки!!!
Dreamwalker: Never Fall Asleep Adventure kve
Подобається ця гра, запитую, оскільки реклами не так багато
Дійсно змушує вас гадати протягом всієї гри. Ви перевершили себе з цим, дякую
Doors: Paradox Головоломки jjg
Знову дивовижна гра. Мені це подобається, але шкода, що я не зможу завершити його через те, що за це доведеться платити. Але це неймовірно, і я щасливий, що принаймні можу зіграти його частину.
Doors: Paradox Mõistatusmängud bmsx
Дивовижний дизайн, абсолютно красиво!
Чудово для 3-ї серії, дякую, поганий момент, занадто дорого
Дуже весела гра, але надзвичайно швидка. Додаткові двері, якщо ви готові витратити тісто. Реклами майже немає, на кожну двері йде приблизно 10-15 хвилин. Загалом чудовий дизайн, дуже рекомендую для швидкого задоволення.
Графіка так добре зроблена
Це перший раз, коли я грав у такі ігри, і поки що я дуже задоволений. Це правда, щоб сказати, що я шукаю гру, в якій ви дійсно повинні думати про те, що вам потрібно зробити, загалом ідеальна гра. Дякую.
Це складно, весело, таємниче, і, головне, це перенесе вас в інше місце та рівень більш складної розваги 😀
Я граю в серіал «Двері» ще з Origins. До 2-ї та цієї 3-ї гри я купив нескінченний набір із самого початку. Прекрасно продумана графіка, сюжет, двері, і я люблю головоломки. 1-і та 2-і 18 дверей (сфера і дитина) були викликом, і мені сподобався сюжет. Хоча цей був досить складним, досить...хаотичним, що добре, тому що зараз буде потрібно більше часу, щоб запам’ятати ще 18 дверей. Якщо ви збираєтеся продовжувати цю серію... Я з нетерпінням чекаю наступної!
Привабливі сцени - і весело, якщо вам подобаються головоломки.
Дуже гарна гра, чудова графіка і чудова логіка. Дуже сподобалося
Чудова графіка дуже захоплююча, але здається, якщо я не помиляюся, ви змушені платити після проходження рівня 8. Чи є можливість замість цього дивитися рекламу чи це лише гроші?
Я так багато, так
Це хороша гра. Я заплатив, щоб розблокувати всі рівні, але не думаю, що це того варте. Вся гра закінчилася за пару годин
За гру і пару рівнів
Мені дуже подобається ця гра! Хороша графіка та чудові головоломки!
Ідеальний у всіх відношеннях. Це дуже унікально і креативно. Я ціную думку, яка була включена в цю гру. Шкода, що не довше!
Мені подобаються всі двері ігри, і я дуже вибаглива в таких типах ігор. 100% чудова серія ігор, на мою думку 👏 👌 👏
Любіть ці головоломки. Але іноді я плутаю, переходячи до наступної головоломки, коли повертаюся грати.
Веселі та унікальні головоломки.
Чудове нове видання цієї захоплюючої серії головоломок. Завжди солідна година веселощів та веселощів. Найкращий ще!Поки що весело та інтуїтивно зрозуміло
Така прекрасна гра. Але замало головоломок і рівнів, перш ніж доведеться платити... Не круто.
Зберіть дорогоцінний камінь, але гра не реєструє його як придбаний. Неможливо підняти його знову, оскільки він не з’являється на рівні.
Завжди вартий вашого часу, щоб грати. Дуже розслабляє і вимагає вашої розумової зосередженості. І дуже сімейна гра!
добре
Неймовірна графіка. Справді весело та складно, але не шалено складно.. це те, що мені подобається